Çayboyu Şehit Şenol Özbay Ortaokulu

Belgegeçer : 0 252 595 80 24
WEB https://sehitsenolozbayortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çayboyu Mah. Mehmet Koçar Sok. No2/A Kavaklıdere / MUĞLA
VİZYON : Şehit Şenol Özbay Ortaokulu olarak Vizyonumuz; Kendini ve toplumu sürekli geliştiren, “mutlu” ve “özgür” insan yetiştirmektedir…
MİSYON : Şehit Şenol Özbay Ortaokulu Öğrencilerin; bireysel faklılıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve değerlere bağlı, yeniliklere açık, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, bilgiye ulaşan ve amaçları doğrultusunda kullanan, kendi kendine yeten bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah 08:40´da başlar, Öğleden sonra 15:25´de biter.
Servis :
Ulaşım : Hem Yatağandan hem de Bozdoğandan kalkan araçlar 45 dak. içinde okulun önünden geçer.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kavaklıdereye ait Çayboyu beldesinde bulunmaktadır. Yatağan-Bozdoğan karayolu üzerindedir. Kavaklıdereye 10 km Yatağana 30 km Muğlaya 55 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :